jocuri gratis


21 Apr, 2010

Weekend vesel la Liberty Center: Primavara rasare distractia

Posted by: admin In: Divertisment

Ateliere de creatie, spectacole interactive pentru copii, face painting

Pe 24 si 25 aprilie, sub genericul Primavara rasare distractia!, continua la Liberty Center seria de evenimente dedicate vizitatorilor centrului. Organizate fie la etajul al doilea al centrului, pe patinoar, fie la parter, evenimentele acestui weekend sunt dedicate copiilor care iubesc animalele.

Astfel, sambata, 24 aprilie, de la 18:00, copiii sunt invitati la un atelier de creatie localizat la parter, avand ca tema Animalele noastre preferate. Sub indrumarea profesorilor specializati, copiii vor putea desena si modela animalele lor preferate.
Tot de la 18:00, Motanelul Hotomanel si Purcelusul Pink vor face o demonstratie pe tema prieteniei, se vor plimba prin mall, vor sta de vorba cu vizitatorii si vor oferi baloane copiilor.

Duminica, 25 aprilie, de la 18:00, pornesc noile sesiuni de face painting, care le propun celor mici noi deghizari in animalele preferate, dar si in pirati, printese si tot felul de personaje de poveste. De la ora 19, este randul zanelor sa intre in scena, de aceasta data pe patinoar. Sub genericul Zane pe patine, copii vor fi antrenati pe gheata de baghetele fermecate ale zanelor.

Adresa Liberty Center: Calea Progresului 151-171, sector 5, Bucuresti (intersectia Calea Progresului cu Calea Rahovei, acces cu tramvaiele 8, 11, 23, 25, 32 si autobuzele 117 si 173). Telefon: 021/ 369 98 75.

Poate va mai intereseaza

No Responses to "Weekend vesel la Liberty Center: Primavara rasare distractia"

Comment Form