jocuri gratis


22 Sep, 2010

Sabaton @ The Silver Church

Posted by: admin In: Muzica

17 Noiembrie 2010
Ora 19:00
The Silver Church

SABATON (Suedia) + ALESTORM (Scotia)

In Deschidere:
STEELWING (Suedia)
BOLTHARD + …. (Romania)

17 noiembrie 2010, The Silver Church Club, Bucuresti, ora: 19.00

SABATON, formata in 1999 in Falum / Suedia, este una dintre cele mai importante formatii suedeze ale noului val, adepta a sonoritatilor power metal / heavy metal, ce abordeaza teme istorice, cu precadere din timpul celui de-al doilea razboi mondial.
Primele piese au fost inregistrate in studioul celebrului Peter Tägtgren (Hipocrisy/Pain), cel care a lucrat si pentru formatii precum: Dimmu Borgir, Immortal, Amon Amarth, Children of Bodom, Skyfire sau Celtic Frost, iar rezultatele nu au intarziat sa apara. Acestea au facut ca intre formatia Sabaton si Peter Tägtgren sa se formeze o stransa legatura, astfel ca, asa cum era firesc, toate cele 6 albume din discografia suedezilor au fost inregistrate avandu-l pe Peter T. la butoane.
Daca primele materiale discografic au fost lansat la label-uri mici, succesul formatiei a facut ca in cele din urma sa fie vanati si semnati de cea mai importanta casa de discuri metal din lume, Nuclear Blast.

Cel mai nou album al suedezilor, “Coat of Arms” a fost lansat de catre Nuclear Blast in data de 21 mai 2010, ocazie cu care Sabaton va porni, incepand cu data de 27 august, intr-un foarte important turneu european ce cuprinde peste 60 de concerte in 23 de tari, printre care si Romania.
Nu trebuie uitat faptul ca priza pe care o are formatia Sabaton la public a facut posibil ca noul material sa fost promovat in peste 30 de concerte (in mai putin de 6 luni) si la cele mai importante festivaluri din Europa, printre care: Hammerfest, Rock Hard Festival, Metalfest, Sweden Rock Festival, Hellfest, Graspop Metal Meeting, Gods Of Metal, Metal Camp, Masters Of Rock Festival sau Sonisphere Anglia.
Cu siguranta ca activitatea formatiei este o garantie a unui show ce nu poate decat sa multumeasca pe impatimitii sonoritatilor de metale.

ALESTORM continua drumul pe care Running Wild l-a deschis in urma cu multi ani!
Formatia vine din Perth / Scotia, practica un folk / power metal (autointitulat pirate metal) si a fost formata in 2004 sub numele de Battleheart.
Odata cu semnarea unui contract cu Napalm Rec. acestia isi schimba numele in Alestorm, nume sub care a lansat doua materiale discografice.
Temele abordate de scotieni se invart in jurul aventurilor si povestilor marinaresti, a chefurilor si a intrigilor amoroase, iar in pieselor lor gasim instrumente precum clapele, vioara sau cimpoiul, ceea ce degaja o buna dispozitie ascultatorului.
Alestorm poate fi catalogata pe scurt drept plina de viata si buna dispozitie

Bilete:
60 lei – pentru biletele achizitionate pana la data de 16.11.10 (include un afis 50/70cm + un exemplar al revistei Maximum Rock, in limita stocului disponibil).
Afisele si revistele se primesc la intrarea in sala de concert.).
Primele 40 de bucati sunt BILETE SPECIALE (participa la o sesiune meet & greet cu cele 4 formatii).

65 lei – pentru biletele achizitionate in data de 17.11.2010 – in ziua concertului (bilete disponibile doar la intrarea in club).

Poate va mai intereseaza

 • Concert aniversar Benetone la Club Mojo
  Acum un an erau Porro, Mircea, Alex şi Thomas, 4 oameni care semnau acte toată ziua, vindeau chitare, îşi trăiau viaţa de studenţi, până când unul dintre ei a zis: „Hm…ce-ar fi s-o punem de un jam ses...
 • Doll and The Kicks Live in Club Control
  6 Noiembrie 2010, ora 21:00 , Club Control Doll and The Kicks vor canta live in Clubul Control. In deschidere, trupa Bernays Propaganda din Macedonia. Originari din Brighton, Doll and The Kicks ...
 • Concert Sex Pistols Experience in Club Mojo
  Brainovate si TentEvent au placerea sa va prezinte formatia The Sex Pistols Experience ce va concerta in data de 13 noiembrie, orele 20:00 la Club Mojo in Bucuresti. The Sex Pistols Experience este...
 • Therion @ Arenele Romane, 22 Noiembrie 2010
  22 Noiembrie 2010 Ora 19:30 Arenele Romane Bucuresti Dupa succesul din 2006, cand THERION a sustinut la Bucuresti un spectacol excelent sub numele "Therion goes classic'', suedezii revin in Roma...
 • Concert Ozzy Osbourne @ Zone Arena, Bucuresti
  2 Octombrie 2010, Zone Arena, Bucuresti Daca cineva din presa trebuie sa-i citeasca biografia ca sa afle cate ceva despre Ozzy Osbourne, si-a ales gresit meseria! Cariera lui Ozzy Osbourne se in...

No Responses to "Sabaton @ The Silver Church"

Comment Form