jocuri gratis


30 Oct, 2010

Replace lanseaza videoclipul piesei “Contribution”

Posted by: admin In: Muzica

După ce, timp de o lună, i-am cunoscut rând pe rând pe membrii trupei Replace, acum formaţia vine cu un produs complet şi lanseaza primul videoclip muzical, la piesa “Contribution”.

Videoclipul este filmat alături de 33 de prieteni ai formaţiei, oamenii apropiaţi membrilor trupei, care până acum le-au fost alături şi care i-au susţinut pe cei patru muzicieni din Replace.

Despre ideea videoclipului, trupa Replace spune:
“Pentru că oricum resursele nu ne-ar fi permis să atacăm cine ştie ce distincţie pentru inovaţie sau efecte speciale în materie de videoclipuri, ne-am gândit să scoatem în faţă latura pozitivă şi frumoasă a piesei „Contribution” şi să le mulţumim prietenilor care ne ajută atât de mult. Să le mulţumim folosindu-ne de ei pentru a face un videoclip împănat cu oameni frumoşi şi deştepţi, bineînţeles! Aşa că tot conceptul se învârte în jurul contribuţiei pe care şi-o aduce fiecare la veselia zilnică şi incurabilă a celor patru oameni din Replace. E un imn narcisist despre ce prieteni minunaţi avem!”.

Videoclipul poate fi urmărit aici:

Replace este o trupă nouă, formată în 2009 în Bucureşti şi care, în mai puţin de un an de la înfiinţare, a susţinut concerte pe scena festivalului 1MaiMare din Vama Veche, la Street Delivery din Bucureşti, în deschiderea formaţiei franceze Poni Hoax, şi în mai multe cluburi din Capitală şi din Sibiu. În luna aprilie, formaţia a lansat pe site-ul oficial primul E.P. de patru piese, “Maxiglass”.

Toamna aceasta, trupa a demarat proiectul Replace is Dreaming of New Music, în cadrul căruia a lansat săptămânal, timp de o lună, câte un videoclip de prezentare a fiecăruia dintre cei patru membri: Gabriela Fierbinţeanu (voce), Cristian Fierbinţeanu (bas), Bogdan Stamatin (chitară) si Alex Bălă (tobe).
Replace

Site oficial: www.insidereplace.com
MySpace: http://www.myspace.com/replaceband
Blog: www.stamatin.tumblr.com

Poate va mai intereseaza

No Responses to "Replace lanseaza videoclipul piesei “Contribution”"

Comment Form