jocuri gratis


01 Jun, 2010

Bucurestenii au alergat pentru sanatatea lor si a naturii la CROSUL PADURII

Posted by: admin In: Divertisment

Asociatiile Bucharest Running Club si ViitorPlus au organizat in data de 30 mai, a doua editie a Crosului Padurii in Parcul Herastrau.

Crosul reprezinta primul antrenament oficial de pregatire a Maratonului Bucurestiului organizat de Asociatia Bucharest Running Club, in data de 17 octombrie 2010. Organizat in preajma Zilei Internationale a Mediului, Crosul Padurii este un eveniment ce are ca scop promovarea sportului in natura, cresterea constientizarii cu privire la problemele padurilor din Romania si strangerea de fonduri pentru aceasta cauza.

Este al II-lea an consecutiv in care Maratonul se asociaza cu o cauza de mediu prin parteneriatul cu ViitorPlus si programul “Adopta un copac”. La antrenamentul public au participat 111 de alergatori.
Finalistii la cros au fost:
la categoria seniori barbati : Ionut Enache-locul I, Ion Bocancea-locul II, Stefan Oprina-locul III, iar la categoria seniori categoria femei: Irina Constantinescu-locul 1, Iuliana Postica-locul 2, Oana Maria Matei-locul 3.
la categoria veterani barbati: Vlad Victor-locul 1, Costel Zidaru-locul 2, Valeriu Bobocescu-locul 3, iar la categoria veterani femei: Ogawa Schiroko-locul 1, Ioana Nica-locul 2, Lucica Radu-locul 3.
La categoria copii baieti: Catalin Darman-locul 1, Robert Veliant-locul 2, Alexandru Grama-locul 3, iar la categoria copii fete: Erika Andreea Vlad-locul 1, Elena Popescu-locul 2, Cristina Munteanu-locul 3.
La Crosul Padurii, pe langa alergarea de aproximativ 4km, au avut loc alte doua curse inedite:
“Familia Verde” – cros de o singura tura (1,4km) pe parcursul careia, tatal, mama si copilul/copiii trebuie sa alerge pana la finish impreuna, castigatoare fiind familia Branea.
“Eco-triatlon”, in care echipe de trei participanti concureaza in cadrul unei stafete pe lungimea unei singure ture la probe de alergare, ciclism si patine cu rotile, echipa castigatoare fiind formata din: Matei Oana, Serban Pavlu si Radu Jude.

Pe parcursul crosului si dupa acesta s-au desfasurat activitati cu caracter ecologic si educativ. Toti partenerii si alergatorii au contribuit cu resurse pentru o cauza ecologica si anume, impadurirea terenurilor degradate din Romania. Au fost adoptati 20 de copaci (peste 200 de puieti vor fi plantati si ingrijiti) si au fost colectate 655kg de deseuri de la participanti ce vor fi valorificate si reciclate.

Evenimentul a fost organizat cu sprijinul: Primariei Bucuresti, Administratiei Lacuri Parcuri si Agrement Bucuresti, RoClub Maraton, Federatiei romane de atletism si Camicomexim. Parteneri Media: Europa FM. Sponsori: Raiffeisen Bank, World Class, Antalis, Izvorul Minunilor, PowerBar.

Poate va mai intereseaza

 • Cube Days 2
  6 Iunie 2010 Ora 10:00 Strandul Cernica, Bucuresti Salut, Te gandesti la week-end? Ai un job solicitant si ai nevoie de o reincarcare a bateriilor? Am pregatit Cube Days special pentru tine. Sc...
 • Roxette @ Bucuresti, Zone Arena, 30 Mai 2011
  30 Mai 2011 Zone Arena, Bucuresti Cei doi membri ai trupei Roxette au reluat colaborarea dupa 8 ani de pauza si planuiesc un nou album pentru anul care urmeaza. Concertul Roxette din Bucuresti f...
 • Johann Strauss Ensemble @ Nou turneu national
  Celebra orchestra vieneza, Johann Strauss Ensemble se va afla in perioada 11 – 19 decembrie in turneu national in tara noastra, cu spectacolul “Best of Vienna”. Muzicienii austrieci revin pentru al 6-...
 • Concert aniversar Benetone la Club Mojo
  Acum un an erau Porro, Mircea, Alex şi Thomas, 4 oameni care semnau acte toată ziua, vindeau chitare, îşi trăiau viaţa de studenţi, până când unul dintre ei a zis: „Hm…ce-ar fi s-o punem de un jam ses...
 • Doll and The Kicks Live in Club Control
  6 Noiembrie 2010, ora 21:00 , Club Control Doll and The Kicks vor canta live in Clubul Control. In deschidere, trupa Bernays Propaganda din Macedonia. Originari din Brighton, Doll and The Kicks ...

No Responses to "Bucurestenii au alergat pentru sanatatea lor si a naturii la CROSUL PADURII"

Comment Form